<html>
    <head>
      <base href="http://icedtea.classpath.org/bugzilla/" />
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - runescape autosetup crashes"
   href="http://icedtea.classpath.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1690">1690</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>runescape autosetup crashes
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>IcedTea
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>64-bit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Linux
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P5
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>IcedTea
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>gnu.andrew&#64;redhat.com
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>eric.13246&#64;gmail.com
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>CC</th>
          <td>unassigned&#64;icedtea.classpath.org
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>Created <span class=""><a href="attachment.cgi?id=1034" name="attach_1034" title="Log file of Java after a crash">attachment 1034</a> <a href="attachment.cgi?id=1034&amp;action=edit" title="Log file of Java after a crash">[details]</a></span>
Log file of Java after a crash

After an update of the game, the Auto Setup (for graphics and the likes)
stopped working correctly for me. I'm on Linux Mint 16 with Firefox 27.0.1 and
with the following version of Java (&quot;java -version&quot; response):

java version &quot;1.7.0_51&quot;
OpenJDK Runtime Environment (IcedTea 2.4.4) (7u51-2.4.4-0ubuntu0.13.10.1)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 24.45-b08, mixed mode)

Before the update of the game (or of Java, I'm not sure), the Autosetup worked
fine. It was asked the first time I started the game and the graphics were
setup correctly. Now the game asks me to Autosetup every time I start it and it
often crashes on the first and second try. On the third time, the game doesn't
crash, but the graphics are set to the lowest level.

After Autosetup, the game is set to use OpenGL for graphics. Now, it defaults
to Software, a very slow alternative.

The problem can be reproduced (well, on my machine at least). Here's what I'm
doing (you have to be on Linux to reproduce this):
1. Go on www.runescape.com/game
2. Wait for the game to fetch updates.
3. On first run, the game will ask you to click the Auto Setup button. Click
it.
4. At this point, the game either loads properly or freezes Firefox. In my
case, Firefox freezes and I can't do anything else but the &quot;killall firefox&quot;
command.

I included a log file of Java to help with finding the bug (if there is any).

Since I'm not sure where the problem comes from, I hope you can excuse me if
the problem is not coming from Java or IcedTea.</pre>
        </div>
      </p>
      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>
      
      <ul>
          <li>You are on the CC list for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>